HAP 002 ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ
20% LIMITED TIME DISCOUNT
Новиот
VAURON HAP 002
содржи:
  • мониторирање на квалитетот на воздухот, прикажано на 5 инчен екран на допир;
  • интелегентен софтвер и лесен за употреба интерфејс;
  • повеќеслоен филтер со HEPA-компонента од класа H13 произведена во Германија.
  • задржана елеганција и циркулација на воздух од 360 степени.
Погледни го продукт видеото Погледни го брз старт видеото
Порачај

Vauron HAP 002

вклучена бесплатна достава
(само во Македонија)
27 500 ден.
20% limited time discount

редовно менувајте го филтерот

VAURON MHF 002

ПОВЕЌЕСЛОЕН „H13 HEPA“ филтер

TЦ Беверли Хилс/високо приземје, Скопје
4 000 ден.
10% попуст во продавница

надгради го својот HAP 001 во

VAURON HAP 002

ТЦ Беверли Хилс/високо приземје, Скопје
12 500 ден.
Зошто Ваурон?

ВАУРОН КОРИСТИ ХЕПА (Х13) ФИЛТРИ СО ГОЛЕМА ГУСТИНА.

Овие филтери заробуваат 99,97% од честиците со дијаметар еднаков на 0,3μm а неговата ефикасност е поголема за честици со дијаметар поголем и помал од 0,3μm.

За посета на нашата изложбена продавница ве молиме закажете термин на 071 97 55 98

Клиенти