HAP 002 ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ
20% ПОПУСТ ВО ПРОДАВНИЦА
Новиот
VAURON HAP 002
содржи:
  • мониторирање на квалитетот на воздухот, прикажано на 5 инчен екран на допир;
  • интелегентен софтвер и лесен за употреба интерфејс;
  • повеќеслоен филтер со HEPA-компонента од класа H13 произведена во Германија.
  • задржана елеганција и циркулација на воздух од 360 степени.
Погледни го продукт видеото Погледни го брз старт видеото
VAURON HOME AIR PURIFIER 002
ДОКАЖАНА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ СО ЦИРКУЛАЦИЈА НА ВОЗДУХ ОД 360º

Овозможува прочистување на воздухот во затворени простории со квадратура од 35 до 100m2 , со проток на чист воздух (CADR) од 500m3/h и работа со низок шум.

ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ ПОВЕЌЕСЛОЕН „H13 HEPA“ ФИЛТЕР

Содржи 0% тврда пластика и е комбинација од: пред-филтер кој ги фаќа големите честици; H13 HEPA“ ФИЛТЕР кој ги заробува штетните суспендирани честици (ПM) честички од воздухот (според DIN EN1822 заробува >99.95% од 0,1 до 0,3 オm), бактерии, прав, мувла и друго; и заменлив филтер со активен јаглен кој апсорбира дим, миризба и штетни гасови. Сите компоненти се произведени во Германија.

7 ВИСОКО-ПРЕЦИЗНИ СЕНЗОРИ ЗА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ

Симултано го мерат нивото на: ПM1, ПM2.5, ПM10, непостојани хемикалии, јаглероден диоксид, температура и влажност, така што овозможуваат прецизна информација за квалитетот на воздухот во просторијата.

ИНТЕЛИГЕНТНО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ СО ИНТЕРФЕЈС ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Развиени за да го регулирааат квалитетот на воздухот, за да креираат историјат од овие вредности, и да овозможат контрола на внатрешниот воздух преку екранот на допир или преку вашиот мобилен телефон.

5-ИНЧЕН ЕКРАН НА ДОПИР СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Овозможува моментален и детален графички приказ на квалитетот на воздухот, искористеност на филтерот и ви овозможува подесување на: тајмерот, распоредот, приказот, автоматскиот режим.

ДИМЕНЗИИ
717/313 mm
TEЖИНА
7.8 kg
ПРОТОК НА ЧИСТ ВОЗДУХ
500 m³/h
ЕФИКАСНОСТ НА ПОВРШИНА
from 35 m² to 100 m²
ИЗМЕНИ НА ВОЗДУХ ВО 1 ЧАС
2 to 6 times
СЕНЗОРИ ЗА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ
PM 1.0 / PM 2.5 / PM 10 / CO2 / VOC / Temp / RH
ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ
OS and Android App / Start Q1 2020
НИВО НА БУЧАВА
from 15 to 68 dB
ПОТРОШУВАЧКА
from 1.8 to 70 W
ВОЛТАЖА
220V-240V 50/60Hz
Порачај

Vauron HAP 002

вклучена бесплатна достава
(само во Македонија)
27 500 ден.
20% попуст во продавница

редовно менувајте го филтерот

VAURON MHF 002

ПОВЕЌЕСЛОЕН „H13 HEPA“ филтер

Посетете ја нашата продавница
(TЦ Беверли Хилс/високо приземје, Скопје)
4 000 ден.
10% попуст во продавница

надгради го својот HAP001 до статус на HAP002

VAURON HAP 001 U1

Посетете ја нашата продавница
(ТЦ Беверли Хилс/високо приземје, Скопје)
12 500 ден.

Клиенти